تغذیه /بهداشت /سلامت

با خود فکر می کردم که آیا بهتر نیست تجربیات خودم را در خصوص مواد غذائی بنویسم و در اختیار عزیزان قرار بدهم .این بود که قلم را از عرفان به غذا بر گرداندم .باشد که نقطه اثری در زندگی همنوعانم باشد

دسر گلابی
نویسنده : ایوب تفرشی نژاد - ساعت ۱٢:٠٩ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٩/۸/۱٠

دسر گلابی

مواد اولیه :

     گلابی پنج الی شش عدد
     کیک اسفنجی شکلاتی یک عدد
     خامه فرم‌گرفته 300 گرم
     پودر قند 75 گرم
     آب کمپوت گلابی 150 سی‌سی
     بادام تفت‌داده خردشده سه قاشق سوپخوری
     پنیر خامه‌ای 200 گرم
     پودر ژلاتین دو و نیم قاشق مرباخوری
     آب سرد 1/4پیمانه
     شکر دو پیمانه
     آب چهار پیمانه


طرز تهیه:        

گلابی‌ها را پوست کنده و به همراه شکر و آب روی حرارت قرار داده تا پخته شود. قالب کمربندی را داخل ظرف سرو قرار داده و کیک شکلاتی را داخل قالب بگذارید. (ارتفاع کیک بیشتر از دو سانتی‌متر نباشد.) قالب را به همراه ظرف سرو در یخچال قرار داده تا خنک بماند. ژلاتین را با آب سرد روی بخار آب بن‌ماری کنید. پنیر خامه‌ای و پودر قند را در کاسه‌ای با همزن برقی به مدت دو دقیقه بزنید و سپس خامه فرم گرفته را اضافه و مخلوط نمایید تا کاملا یک‌دست شود آب کمپوت و ژلاتین را نیز به کرم اضافه و با همزن خوب بزنید حالا ظرف سرد را از یخچال خارج کرده گلابی‌ها را روی کیک چیده و کرم را اطراف گلابی بریزید. ظرف را به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار داده تا کرم بسته شود. سپس با یک چاقوی تیز و مرطوب کرم را از قالب جدا کرده کمربند را باز کنید و اطراف دسر را با بادام تفت داده بپوشانید.

 


comment نظرات ()