تغذیه /بهداشت /سلامت

با خود فکر می کردم که آیا بهتر نیست تجربیات خودم را در خصوص مواد غذائی بنویسم و در اختیار عزیزان قرار بدهم .این بود که قلم را از عرفان به غذا بر گرداندم .باشد که نقطه اثری در زندگی همنوعانم باشد

طرز تهیه ماهی شکم پر
نویسنده : ایوب تفرشی نژاد - ساعت ۱۱:٤٤ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/۸/٩

ماهی شکم پر

مواد اولیه :

     ماهی بدون تیغ و پوست‌‌کنده - 900 گرم
     سبزی شاهی - 50 گرم
     مغز تخمه آفتابگردان - دو قاشق غذاخوری
     سیر ساطوری شده - یک حبه
     پنیر چدار رنده شده - 30 گرم
     روغن‌زیتون - شش قاشق غذاخوری
     آبلیمو - سه قاشق غذاخوری
     فلفل‌دلمه‌ای رنگی - دو عدد
     پیاز قرمز خلالی شده - یک عدد
     کدو سبز حلقه شده - دو عدد
     پودر آویشن - نصف قاشق چایخوری
     نمک و فلفل‌سیاه - به میزان لازم

POPfun.ir

 

طرز تهیه

سینه‌ ماهی را شکاف داده و تیغ‌های آن را جدا کنید.شاهی، تخمه آفتابگردان، سیر، پنیر، سه قاشق غذاخوری روغن‌زیتون و یک قاشق غذاخوری آبلیمو را در دستگاه غذاساز به صورت پوره در‌آورید ودرون شکم ماهی را با آن پر کنید. می‌توانید از فیله بدون استخوان استفاده کرده و این خمیر را لای دو فیله قرار دهید و آن را با نخ محکم و تمیز ببندید تا جدا نشوند. روی ماهی آماده شده نمک و فلفل بزنید.فلفل‌ها را به صورت خلالی درشت خرد کنید و به همراه کدو و پیاز، کف یک قابلمه بریزید. روی سبزی‌ها، روغن‌زیتون، آبلیموی باقیمانده، نمک و فلفل بزنید و آویشن بپاشید. ظرف سبزی‌ها را درون فر خاموش بگذارید، سپس آن را با دمای 220 درجه سانتی‌گراد یا 440 درجه فارنهایت روشن کنید و اجازه دهید غذا20 دقیقه در فر بماند. سپس ماهی را وسط سبزی‌ها گذاشته و سطح آن را به روغن‌زیتون آغشته کنید، در ظرف را ببندید و آن را 20 تا 25 دقیقه دیگر در فر قرار دهید


comment نظرات ()