تغذیه /بهداشت /سلامت

با خود فکر می کردم که آیا بهتر نیست تجربیات خودم را در خصوص مواد غذائی بنویسم و در اختیار عزیزان قرار بدهم .این بود که قلم را از عرفان به غذا بر گرداندم .باشد که نقطه اثری در زندگی همنوعانم باشد

ترشی جوانه
نویسنده : ایوب تفرشی نژاد - ساعت ۱۱:٢٦ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/۸/٩

 

موضوع مطلب : خانه داری و آشپزی  ،

مواد اولیه :

     جوانه ماش یک بسته
     گل کلم و کلم بروکلی از هر کدام نصف پیمانه
     هویج خردشده نصف پیمانه
     فلفل دلمه‌ای رنگی و سیر به میزان لازم
     فلفل قرمز و گلپر از هر کدام یک قاشق سوپخوری
     نمک و سرکه به میزان لازم

طرز تهیه:              

همه مواد را با هم مخلوط کرده سپس نمک، گلپر و فلفل قرمز زده در ظرف مورد نظر ریخته و سرکه را روی آن بریزید.


نکته:

 برای زیبایی می‌توان فلفل دلمه‌ای‌ها و هویج را قالب زد.  این ترشی را در جای خنک نگهداری کنید


comment نظرات ()