تغذیه /بهداشت /سلامت

با خود فکر می کردم که آیا بهتر نیست تجربیات خودم را در خصوص مواد غذائی بنویسم و در اختیار عزیزان قرار بدهم .این بود که قلم را از عرفان به غذا بر گرداندم .باشد که نقطه اثری در زندگی همنوعانم باشد

توصیه های مهم بهداشتی و تغذیه ای (حتما بخوانید )
نویسنده : ایوب تفرشی نژاد - ساعت ٢:٠۸ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/٧/۱٤

؟!

 

دانشمندان به تازگی فایده ی عجیبی را برای قرص های ضد بارداری کشف کرده اند !


دانشمندان معتقدند قرص های ضد بارداری باعث افزایش اندازه بعضی قسمت های مغز زنان شده، حافظه را افزایش می دهند و مهارت های اجتماعی را بهبود می بخشند.

تحقیقات نشان می دهد یک چهارم از زنان بین 16 تا 49 سال در انگلستان که جمعیتی بالغ بر 53. میلیون نفر را شامل می شوند از قرص های ضد بارداری استفاده می کنند که باعث افزایش مغز آنان شده است.

دانشمندان معتقدند افزایش حجم این قسمت ها می تواند به بهبود برخی عملکردهای مغزی بینجامد.

محققان اتریشی با استفاده از عکس برداری ام.آر.ای به این نتایج دست پیدا کردند. دانشمندان با بررسی این تصاویر که با کیفیت بسیار بالا تهیه شده بودند مغز افرادی را که از این قرص ها استفاده می کردند و افرادی که قرص نمی خوردند را مقایسه نمودند.

با انجام این کار آنان متوجه شدند مغز زنانی که از این قرص ها استفاده می کنند اندکی از زنانی که قرص نمی خورند بزرگ تر است. این قسمت ها به بخش هایی از مغز مانند حافظه و مکالمه مرتبط است.

به گفته دکتر بلیندا پلتزر از دانشگاه سالزبورگ افزایش اندازه این قسمت های مغز می تواند باعث بهبود برخی عملکردهای زنان شود. برای مثال حافظه را تقویت و مهارت های اجتماعی را بهبود ببخشد.
 

 

منبع :jahannews.com

 

 

در این ساعت هرگز مسواک نزنید!

 

از فواید حفظ بهداشت دهان و دندان بسیار خوانده و شنیده‌ایم و همه بخوبی می‌دانیم اهمیت سلامت این عضو بدن به اندازه‌ای است که پزشکان سلامت دهان و دندان را کلید سلامتی تمام اعضای بدن می‌دانند.

 

همچنین همه می‌دانند که مسواک زدن یکی از ساده‌ترین و بهترین راه‌ها برای حفظ سلامت دندان‌ها است. اما سوالی که وجود دارد این است که آیا در طول روز زمانی هست که برای مسواک زدن بهتر از بقیه اوقات باشد؟ آیا اثر مسواک زدن در زمان‌های مختلف با هم تفاوت دارد؟

 

متخصصان انجمن دندانپزشکی آمریکا، توصیه می‌کنند که حداقل 2 بار در روز دندان‌های خود را مسواک بزنیم؛ البته یکی از این دفعات حتما باید قبل از خواب باشد. اما زمان‌هایی که در طول روز بیشتر می‌خورید و می‌آشامید، بهتر است که بیشتر هم از مسواک استفاده کنید. مسواک زدن درست به از بین بردن پلاک‌های دندان کمک می‌کند. باکتری‌های موجود در پلاک دندان عامل ایجاد 2 بیماری مهم دهان و دندان هستند: پوسیدگی دندان‌ها و بیماری‌های لثه.

 

به علاوه نکته مهمی که کمتر به آن توجه می‌شود این است که بعضی از مواد غذایی و نوشیدنی‌های خاص باعث می‌شوند باکتری‌ها در محیط دهان، اسیدی آزاد کنند که برای مینای دندان مضر است. هنگامی که شما غذاها یا نوشیدنی‌های شیرین یا حاوی نشاسته می‌خورید، باکتری‌های موجود در دهان اسیدی تولید می‌کنند که می‌تواند به مینای دندان آسیب برساند.

بنابراین خیلی مهم است پس از خوردن و آشامیدن مواد غذایی از مسواک استفاده کنیم. همچنین انتخاب غذاهای مغذی که کربوهیدرات و قند کمی دارند و نوشیدن مقدار زیادی آب در طول روز نیز می‌توانند به کاهش تولید این اسیدهای مضر در دهان کمک کنند.

 

چند توصیه ضروری

اما همین مسواک زدن که عامل مهم سلامتی دهان و دندان و در نتیجه کل بدن است، گاهی برای مینای دندان که بخش باارزش دندان است، مضر است. پزشکان متخصص توصیه می‌کنند پس از خوردن مواد غذایی یا نوشیدنی‌های اسیدی مانند آب پرتقال حداقل تا 30 دقیقه از مسواک زدن خودداری کنید.

چرا که اسید حاصل از این نوع نوشیدنی‌ها، مینای دندان را ضعیف می‌کند و مسواک زدن بلافاصله پس از خوردن چنین مواد غذایی می‌تواند به مینای دندان صدمه بزند. بهتر است اگر از قبل می‌دانید که قرار است مواد غذایی اسیدی مصرف کنید، اول و قبل از خوردن مسواک بزنید.

 

همچنین در صورتی که دندان خود را ترمیم کرده‌اید، تا 8 ساعت از مسواک زدن خودداری کنید تا موادی که دندان پوسیده شما را پر کرده است، خود را بگیرد.

 

البته مسواک زدن به تنهایی نمی‌تواند تمام پلاک‌های دندان را از بین ببرد. متخصصان انجمن دندانپزشکی آمریکا، استفاده از دهان‌شویه‌های ضد میکروب و نخ دندان را نیز توصیه می‌کنند.

همچنین استفاده از نخ دندان را باید به یک عادت هر روزه تبدیل کرد تا ذرات مواد غذایی که میان دندان‌ها گیر کرده است تمیز شده و از این طریق، پلاک‌ها و باکتری‌های مضر در محیط دهان کاهش یابند. در ضمن مراجعه به دندانپزشک و مشورت با او را نیز فراموش نکنید.

 

منبع : jamejamonline.ir

 

 

 

 

با نگاه کردن به این رنگ،اشتهایتان کم می شود!!

 

 

محققان می گویند این رنگ اشتهای شما را کاهش می دهد ، آیا این رنگ را می شناسید؟

 



مواد غذایی با رنگ آبی طبیعی، کمتر وجود دارند و این موضوع باعث می‌شود اشتهای ما به طور خودکار نسبت به این رنگ پاسخ مثبتی نمی‌دهد.

درمیان طیف رنگ‌ها، رنگ آبی، ضد اشتها است و اگر می‌خواهید وزن خود را کم کنید برای صرف غذا، ‌از بشقاب آبی استفاده کنید.

حتی بهتر است برای کم کردن اشتهای خود، از نور آبی در یخچال استفاده کنید آنوقت خواهید دید وقتی در یخچال را باز می‌کنید چقدر نسبت به مواد غذایی داخل آن کم اشتها شده‌اید.

 رنگ کردن لامپ محیط ناهارخوری نیز از دیگر روش‌های کم کردن اشتهای شماست.

چون مواد غذایی آبی رنگ در طبیعت بندرت دیده می‌شوند و سبزی‌جات برگی آبی رنگ یا گوشت آبی رنگ به طور طبیعی وجود ندارد، اشتهای ما به طور خودکار نسبت به این رنگ عکس‌العملی نشان نمی‌دهد.

از آنجا که قبل ازتحریک اشتها، چشم باید متقاعد شود، پس رنگ در این خصوص دارای اهمیت خاصی است.

اگر در برخی فروشگاه‌ها می‌بینیم مواد غذایی آن‌ها فروخته نشده، به خاطر طعم یا فرم و یا بوی آن‌ها نیست بلکه به خاطر رنگ آن‌هاست.

برای اینکه مواد غذایی را به رنگ آبی درآورید حتما از رنگ‌های خوراکی موجود درسوپرمارکت‌ها استفاده کنید.


منبع :
hamshahrionline.ir
 

 

 

 

بهترین ظروف برای پخت غذا

 

 

 

آیا می دانید بهترین و سالم ترین ظروف برای پخت غذا چه ظروفی هستند؟


یک متخصص تغذیه گفت: ظروف شیشه‌ای پیرکس و استیل به دلیل اینکه در هنگام پخت غذا یونی وارد ماده غذایی نمی‌کنند، بهترین ظروف برای پخت غذا هستند.

سید ضیاءالدین مظهری  افزود: مواد اسیدی و بازی بر ظروف شیشه‌ای و پیرکس تأثیری نمی‌گذارد و بر اثر حرارت نیز یونی وارد غذا نمی‌شود.

این متخصص تغذیه افزود: ظروف استیل از ترکیب آهن و فلزات دیگر ساخته شده‌اند و در هنگام پخت، یونی وارد ماده غذایی نمی‌کنند.

مظهری گفت: اما باید توجه داشت که از نگهداری غذاهای اسیدی و نمکی برای مدت طولانی در ظروف استیل، خودداری شود.

 


منبع : farsnews.com

 

خوراکی فوق العاده برای بیماری های قلبی- عروقی

 

اگر به بیماری قلبی و عروقی مبتلا هستید ، توصیه می کنیم از این خوراک و غذا مصرف کنید .

 


لوبیا مانند گیاهان هم خانواده خود وسیله درمانی موثری برای دستگاه قلبی- عروقی است.

زمانی که لوبیای خشک پس از پخته شدن خورده می‌شود تمام قسمت‌های آن جذب بدن نمی‌شود و قسمت جذب نشده در داخل روده بزرگ باقی می‌ماند.

دکتر مجید محسنی، گفت: باکتری‌های درون روده به همراه این مواد جذب نشده لوبیا مقداری مواد شیمیایی مخصوص تولید می‌کنند که جذب بدن شده و باعث کاهش کلسترول خون از نوع LDL می‌شود، به همین دلیل لوبیا برای قلب مفید است.

وی تصریح کرد: به علت فعل و انفعالاتی که به صورت تخمیر در روده انجام می‌شود مقدار زیادی عوامل کنترل کننده سرطان تولید می‌شود.

همچنین مصرف آن میزان فشار خون را به میزان 5 تا 6 درصد کاهش می‌دهد.

منبع : hamshahrionline.ir
 

 

 

چگونه با احساس تنهایی مقابله کنیم؟

 

آیا شما هم احساس تنهایی می کنید ؟ آیا از این حس ناراحت هستید؟

 

یک پژوهش جدید پیشنهاد می‌کند: تغییر در نحوه درک و تصور فرد نسبت به دیگران موثرترین راه کار برای مقابله با تنهایی است که بعنوان فاکتوری پرخطر در بروز بیماریهای قلبی و سایر مشکلات سلامتی شناخته شده است.

 

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، ‌اخیرا محققان از عوارض و اثرات منفی تنهایی، افزایش فشار خون، خواب نامطلوب، زوال عقل و سایر مشکلات برای سلامتی را برشمرده‌اند. این تاثیرات تایید می‌کند که تنهایی یک فاکتور خطرزا برای سلامتی مثل چاقی و سیگار کشیدن است که می‌توان با در نظر گرفتن آن از چندین بعد سلامت بیماران را بهبود بخشیده و تقویت کرد.

 

جان کاسیوپو، پروفسور روانشناسی دانشگاه شیکاگو در این تحقیق متذکر شد: مردم هر روز بیش از گذشته تنها می‌شوند و این مشکل شناخته برای سلامتی رو به افزایش است. اگر ما بدانیم که تنهایی با بروز بیماری ارتباط دارد پرسش بعدی این است که برای برطرف کردن این فاکتور خطرزا چه کاری می‌توانیم انجام دهیم.

 

به گزارش شیکاگو تریبون، پروفسور کاسیوپو و دستیاران وی در این پژوهش دریافته‌اند که برای مقابله با مشکل تنهایی اصلاح در درک اجتماعی موثرتر از ایجاد مهارت‌ها و فرصت‌های اجتماعی برای تعاملات اجتماعی عمل می‌کند.

 

این تحقیق در مجله «بازبینی شخصیت و روانشناسی اجتماعی» منتشر شده است.

محققان می‌گویند: اگر افراد بتوانند درک خود را نسبت به اطرافیانشان تغییر دهند در برقراری ارتباط با آنها و رهایی از تنهایی موفق‌تر خواهند بود.

 

افرادی که ورزش می کنند این قرص را نخورند!خطرناک است!

 

 

پزشکان توصیه می کنند تمام افرادی که ورزش می کنند از این قرص مصرف نکنند زیرا ...

 


مصرف بی‌رویه دگزامتازون در ورزشکاران باعث طاسی می‌شود
مصرف بی‌رویه داروی دگزامتازون در ورزشکاران، طاسی، جوش‌های دردناک و چرکی در شانه ایجاد می‌کند و در صورت ادامه مصرف، تبدیل سینه مردانه به سینه زنانه مشکلات عقیمی غیر قابل برگشت و در نهایت در برخی بروز سیروز و سرطان کبد هم به دنبال دارد.

 یک متخصص فیزیولوژی ورزش گفت: مصرف بی‌رویه داروی دگزامتازون در ورزشکاران، طاسی، جوش‌های دردناک و چرکی در شانه ایجاد می‌کند و در صورت ادامه مصرف، تبدیل سینه مردانه به سینه زنانه مشکلات عقیمی غیر قابل برگشت و در نهایت در برخی بروز سیروز و سرطان کبد هم به دنبال دارد.

مسعود حاجی رسولی اظهار داشت:
هر دارویی حتی اگر با تجویز پزشک مصرف شود عوارض خواهد داشت چه رسد به اینکه دارویی بدون نیاز وارد بدن شود که در این شرایط عوارض شدیدتر است.

وی با بیان اینکه دگزامتازون دارویی است که در همه داروخانه‌ها هست و ممکن است خیلی‌ها با تجویز پزشک برای حل مشکل التهاب‌های بدن استفاده کنند تصریح کرد: داروهای آنابولیک استروئید و محرک‌ها و مخدرها مورد نیاز بیماران است اما با کمال تاسف برخی ورزشکاران تا گاهی 200 برابر دوز مورد نیاز بدن این داروها را برای دوپینگ وارد بدن می‌کنند که عوارض بدی دارد.

حاجی رسولی ادامه داد: دگزامتازون که یک داروی آنابولیک استروئید است به منظور افزایش حجم بدن استفاده می‌شود اباید در نظر داشت مصرف این دارو با هر هدفی باید حتماً با تجویز پزشک باشد و مصرف بدون تجویز پزشک، خودسرانه و با دوز بالای آن خطرناک است.

وی خاطرنشان کرد: مصرف بیش از حد این دارو در مردان طاسی مردانه، جوش‌های دردناک و چرکی در شانه ایجاد می‌کند و در صورت ادامه مصرف، تبدیل سینه مردانه به سینه زنانه و آتروفی بیضه تا حد عقیمی غیر قابل برگشت و در نهایت در برخی سیروز و سرطان کبد هم به دنبال دارد.

 

 منبع : salamatnews.com

 

 

 

یوگا چیست؟ژیمناستیک ،هیپنوتیزم یا مدیتیشن؟

تمرین یوگا برای سلامتی مفید است، اما یوگا چیست ؟ آیا ورزش است یا مدیتیشن ؟

 

 

یوگا قرن شش پیش از میلاد مسیح توسط بودایی ها انجام می شد. پس از پشت سر گذاشتن قرن ها، امروزه به عنوان الگویی برای ورزش کردن به تمام دنیا رسیده است. یوگا کمک می کند تا بتوانیم نقطۀ مرکزی بدن و روح مان را که همان احساسات و عواطف است کنترل کنیم. این ورزش وضعیت ظاهر را تضمین می کند.

پیش از هر چیز: یوگا چیست؟
ژیمناستیک است یا هیپنوتیزم یا مدیتیشن؟
دادن تعریفی روشن از یوگا دشوار است. لیونل کوردن، که 35 سال  متخحصص این رشته بوده است، برای ما توضیح می دهد که " یوگا روشی است که تمام بدن ما را تحت تأثیر قرار می دهد تا انسجام و پیوستگی از دست رفته اش را بازیابد.

یوگا ماهیچه های ما را قوی، روحیه مان را متعادل و ملایم، و تحمل و طاقت مان را بیشتر می کند. علاوه بر همۀ این ها، یوگا به واسطۀ تمرین های ریلکسیشن، بر روح ما نیز اثر دارد.

به طور گسترده، یوگا روشی برای آموزش نیز محسوب می شود؛ حتی می توان از آن به عنوان متد بازپروری هم زمان روح و جسم نیز نام برد. یوگا تمرینی است 100 در100 مفید، برای بدن ضعیف شما که به درستی با آن رفتار نشده، و ذهن پر از فکر و دغدغه های خسته کننده ای است که مغز بیچارۀ ما هر روز همۀ آنها را تحمل می کند.  

احساسات، قلب یوگاست
احساس (émotion
) به چه معنی است؟ 

برخلاف باور عامه، احساسات در ذهن پدید نمی آیند بلکه منشأشان بدن است. این احساسات بدون وقفه و پشت سرهم ظاهر می شوند:

شادی، ترس، اضطراب... احساسات خودآگاه یا ناخودآگاه ما را در برمی گیرند و قادرند خاطرات خوب یا بدی برای ما خلق کنند. نکتۀ مهم این است که بتوانید احساسات تان را در طی روز مشخص کنید و با هدایت درست آنها حالات متفاوت تان را مدیریت کنید.

اینجاست که یوگا معنای خودش را پیدا می کند زیرا دقیقاً مرکز توجه یوگا مجموعۀ احساسات است. این احساس های بدن پس از ظهور آسیب شناسی بیان شدند و به واسطۀ تمرین یوگا تخلیه می شوند.

پس از یک جلسه یوگا، بدن به چندین شکل تبدیل شده است. در واقع یوگا آگاهی نسبت به همۀ احساسات را به ما می دهد، یعنی توانایی تشخیص دادن آنها از یکدیگر و پیش بینی کردن جریان های شان. این آن چیزی است که یوگا بر شما اعمال می کند، با فراگیری یوگا به آنچه که در درونتان اتفاق می افتد آگاهی خواهید داشت و احساسات تان را به وضوح مشاهده می کنید: من عصبانی هستم، من غمگین هستم، من آرزده هستم... "     

یوگا برای همۀ مردان و زنان؟
لیونل کوردن توضیح میدهد که: "یوگا برای همۀ افراد چه زن و چه مرد، بدون محدودیت سنی توصیه می شود. سابقاً، تصویر یوگا کمی منفی بود: شاید به خاطر حالت فرا طبیعی و سکون یوگا!
 
 اما امروزه تمایل به این رشته خصوصاً در میان جوان ترها بیشتر شده است، حالا دیگر سال هاست که این رشتۀ سرکش و نافرمان افراد را به سمت خود می کشد. می توان گفت که در ابتدا بیشترین علاقه مندان به یوگا حدوداً 40 ساله بودند ولی طی سه سال افزایش قابل توجهی در گرایش افراد 25 تا 35 ساله به این رشته مشاهده شد. در درجۀ دوم، یوگا از دید آنها تبدیل به یک روش واقعی شده است".  

و اما دلایل: ورای علاقه به این تمرین، جوان تر ها برای نظم دادن به دلهره ها ، اضطراب ها و احساسات شان و بر عهده گرفتن مسئولیت ها به این رشته گرایش پیدا کرده اند. حدود یک میلیون نفر یوگا کار در فرانسه وجود دارد، بی شک این رشته موفقیت چشمگیری خواهد داشت و در سال های آینده شاهد گسترش هرچه بیشتر آن خواهیم بود.   

شیوۀ انجام یوگا
یوگا نیاز به انجام تمرین و آماده سازی منظم و پیگیرانه است اما لیونل کوردن تصریح می کند که " از آنجایی که احساسات تکراری یا فقط موقت اند، آماده سازی برای همۀ افراد به یک شیوۀ انجام نمی شود و هرکس بسته به شخصیت و روحیاتش، آماده سازی متفاوتی دارد.

" جلسات یوگا با حرکات کششی شروع می شوند، تمرین هایی برای انعطاف پذیری و در پایان مشاهده ای از آنچه طی یک مرحلۀ درونی سازی اتفاق می افتد.

" حالات متفاوت بدن نیازمند تمام بدن، وضعیتش و افکار فرد هستند. بر اساس دردها و ناخوشی ها، روش های متفاوتی وجود دارد، مانند: ماساژ خودکار شکم یا مدیتیشن، فنون تنفس در مقابل نگرانی ها و..."

خوب است که یوگا سه بار در هفته و هر بار به مدت 20 الی 40 دقیقه تمرین شود. لیونل کوردن بر این نکتۀ مهم تأکید می کند که" یوگا برای هر فردی فواید خاص و منحصر به فرد خودش را دارد." [ممکن است فواید یوگا برای شخصی متفاوت از شخص دیگر باشد

این مقاله گزیده ای است از مجلۀ "
Côté Santé".

 

تهیه و ترجمه : گروه سلامت سیمرغ

 

 

۵ اشتباه پوستی که شمارا پیرتر نشان میدهد!

 

بسیاری از خانم ها ناخواسته این اشتباهات را انجام می دهند و پوست شان پیر می شود، و ...

 

پرهیز از مصرف کرم‌های ضدآفتاب در روزهای تاریک زمستانی یا رفتن به رختخواب بدون پاک کردن آرایش برای پوست بسیار مضر است.

چه خوب است که همه ما چند دقیقه‌ای از روز را به پوستمان اختصاص دهیم تا از بروز چین‌وچروک بیشتر، بروز لکه‌های قبلی خودداری شود.

5 اشتباه پوستی می‌تواند سبب پیر شدن سریع‌تر پوست می‌شود در حالی که کمی توجه بیشتر موجب می‌شود که پوستی جوان‌تر و شاداب‌تر داشته باشیم.


اشتباه اول:
خیلی‌ خسته‌امروز طولانی را سپری کرده‌اید و بسیار خسته‌اید و آخرین کاری که می‌خواهید انجام بدهید شستن صورت‌تان است. در حالی که این غلط است، شست‌وشوی صورت تنها 2 دقیقه وقت شما را می‌گیرد در صورتی که شست‌وشوی صورت در طول روز و قبل از خواب سبب می‌شود برای چند سال صورتی جوان‌تر داشته باشید. خوابیدن با صورتی پر از عرق و گردوغبار و چربی و وجود مواد آرایشی روی آن می‌تواند سبب بروز آکنه و لکه شود.

اشتباه دوم:
ضدآفتاب مخصوص تابستان است نیازی به ضدآفتاب نیست، الان زمستان است . خیلی‌ها با داشتن این تصور غلط در روزهای تاریک زمستان و پاییز به صورت و دست‌های خود ضد آفتاب نمی‌زنند.

در حالی که اشعه ماورای‌بنفش خوشید همیشه وجود دارد و می‌تواند سبب پیری زودرس پوست شود. اشعه می‌تواند از شیشه هم عبور کند و حتی وقتی ما درون اتاق هستیم از تاثیر اشعه ماورای بنفش خورشید در امان نیستیم. بنابراین هر چه بیشتر بتوانیم پوست‌مان را در مقابل اشعه حفظ کنیم پوستی جوان‌تر خواهیم داشت، بنابراین هر روز حتی در روزهای زمستان از کرم‌های ضدآفتاب یا مرطوب کننده‌های حاوی
SPF 30 استفاده کنید.

برای محافظت بهتر نوعی ضدآفتاب را انتخاب کنید که حاوی هم آوبنزین باشند و هم هلیوپلکس، تتانیوم دی‌اکسید یا زنیک اکسید.

اشتباه سوم:
گران هستندمراقبت از پوست و خریدن کرم‌های بهداشتی خیلی هزینه‌بر هستند. این هم یک اشتباه دیگری است که موجب می‌شود افراد کمتر به سلامت پوست‌شان توجه کنند. در حالی که اگر می‌خواهید پولتان را پس‌انداز کنید از دراگ‌استور خرید کنید.

مطالعات نشان می‌دهد که خیلی وقت‌ها باید هزینه‌هایی را کرد تا از هزینه کردن‌های بعدی جلوگیری شود. مراقبت از پوست جزو این هزینه‌هاست. خرید کردن لوازم و مواد آرایشی و محافظتی پوستی شاید کمی گران باشد اما این موجب می‌شود از هزینه‌های درمانی بعدی که حتی گران‌تر هم هست کاسته شود.
خرید یک کرم ضدآفتاب ارزان‌تر از هزینه‌ای است که برای خرید داروهای درمانی می‌شود. موثرترین محصولات ضدپیری آلفایی هستند که حاوی رتینوئید، AHAها، پپتیدها ویتامین C و هیالورونیک اسید است.

اشتباه چهارم:
عجله چند بار اقدام کردم اما دیگر خسته شدم خیلی‌وقت‌ها ما انتظار داریم نتایج درمانی زود آشکار شوند در حالی که حداقل 8 هفته طول می‌کشد تا نتیجه خیلی از دستورات پزشکی و درمان‌ها جواب بدهد. پس به داروها و کرم‌های پوستی فرصت بدهید تا تاثیرشان را نشان بدهند.

هر داروی جدیدی را باید 2 ماه بعد امتحان کرد. چرا که پوست لازم دارد تا لایه‌های ضدپیری بسازد. مصرف مداوم و تعویض کرم‌ها و داروهای پوستی می‌تواند سبب التهاب، افزایش خطوط و چروک‌های پوستی و نقاط قهوه‌ای در روی پوست شود
.

اشتباه پنجم.
پوستم خیلی حساس است!کرم‌‌ها پوستم را قرمز و حساس می‌کنند. عدم مصرف کرم‌های محافظ پوست و فرار از مصرف آنها و همچنین عدم توجه به بهداشت پوست موجب می‌شود که سلول‌های مرده روی پوست انباشته شده و پوست چروکیده‌تر شود. در حالی که حذف این لایه‌های مرده، موجب نرمی پوست و روشن شدن پوست می‌شود. البته مالش شدید پوست هم می‌تواند به قرمزی و حساسیت آن منجر شود. برای همین باید با صابون‌های ملایم و حاوی گلیکولیک اسید یا اگزفولیتور و دستمال‌های نرم پوست‌تان را بشویید. از مالش شدید پوست با پارچه‌های خشن بپرهیزید.

 

 

منبع : salamatiran.com

 

 

 

گیاهی مفید جهت دردهای ماهیچه ای

 

آیا می دانید این گیاه به صورت خام یا پخته برای دردهای ماهیچه ای بسیار مفید است و ...

 

پژوهشگران آمریکایی تاکید دارند زنجبیل که به طور سنتی به عنوان داروی ضد تهوع مورد استفاده قرار می‌گیرد، می‌تواند دردهای ماهیچه‌ای پس از انجام فعالیت شدید ورزشی را کاهش دهد.
 

محققین دانشگاه جورجیا با آزمایش بر روی این گیاه دریافتند که زنجبیل به صورت خام یا پخته می‌تواند دردهای ماهیچه‌ای پس از ورزش را بین 23 تا 25 درصد کاهش دهد.

 

آن‌ها با تجویز مکمل‌های زنجبیل طی 11 روز برای داوطلبان ورزشکار، به این نتیجه رسیدند که ورزشکاران با استفاده از این گیاه می‌توانند دردهای ماهیچه‌ای خود پس از ورزش را به طرز چشمگیری کاهش دهند.
 

نتایج این تحقیق در مجله Pain Results منتشر شد.

 

 

منبع : khabaronline.ir

 

 

 

کمبود این ویتامین از رشد قدی کودکان می‌کاهد!!

 

شروع رشد از دوران جنینی آغاز می‌شود. پس باید برای رسیدن به قد بلندتر، از دوران بارداری مراقبت از رشد کودک را آغاز کنیم. در دوران بارداری تغذیه مادر تأثیر زیادی بر قد کودک متولد شده دارد.

 


 یک متخصص تغذیه گفت: کمبود متوسط تا شدید ویتامین A مانع رشد مطلوب قدی کودکان می‌شود و مصرف آن در سنین رشد ضروری است.

سعید حسینی  افزود: شروع رشد از دوران جنینی آغاز می‌شود. پس باید برای رسیدن به قد بلندتر، از دوران بارداری مراقبت از رشد کودک را آغاز کنیم. در دوران بارداری تغذیه مادر تأثیر زیادی بر قد کودک متولد شده دارد.

این متخصص تغذیه اضافه کرد: به طوری که مشخص شده است مصرف ناکافی ریزمغذی‌ها و استعمال دخانیات در دوران بارداری به رشد ناکافی و کم‌وزنی کودک در هنگام تولد منجر می‌شود. مصرف غذا در حد متعادل و مناسب از تمام گروه‌های غذایی برای دستیابی به رشد قدی مناسب از اهمیت به سزایی برخوردار است.

حسینی گفت: قد متوسط برای پسران شامل میانگین قد پدر و مادر به‌علاوه 6،5 سانتی متر و برای دختران میانگین قد پدر و مادر منهای 6،5 سانتی متر است.‌ برای رشد هر فرد یک دامنه یا محدوده وجود دارد. به عبارتی مرزهای بالایی و پایینی برای قد هر فرد وجود دارد که از پیش برای هر فرد تعیین شده است.

این متخصص تغذیه گفت: باید توجه داشت که
برای حرکت از مرز پایینی به مرز بالایی محدودیت زمانی وجود دارد که نقطه شروع آن از ابتدای بارداری است که نتیجه آن قد و وزن مطلوب در هنگام تولد خواهد بود و نقطه پایانی آن همزمان با بسته شدن صفحات رشد خواهد بود.

وی گفت: عوامل تغذیه‌ای که باعث رشد می‌شود را می‌توان به درشت مغذی‌ها مانند مواد قندی، چربی‌ها و پروتئین‌ها که انرژی لازم برای سوخت و ساز بدن را تأمین می‌کنند تا عوامل ساختمانی و ریزمغذی مانند انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند کلسیم، روی و منیزیم نام برد.

این متخصص تغذیه اضافه کرد: سبزی‌ها و میوه‌ها، انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی به خصوص پیش‌سازهای ویتامین
A در رژیم غذایی ضروری است و کمبود متوسط تا شدید ویتامین A مانع رشد مطلوب کودکان می‌شود.

حسینی گفت: منابع سرشار از ویتامین A عبارتند از اسفناج، زردآلو، طالبی و دریافت کافی کلسیم که به ویژه در دوره رشد طولی استخوان‌ها بسیار حایز اهمیت است. بنابراین تغذیه با شیر، ماست، پنیر و انواع کلم را باید به نوجوانان پیش از رسیدن به سن بلوغ توصیه کرد.

 غذاهایی که باعث نفخ می شوند!

 

اگر نفخ شکم به دلایل پزشکی نباشد مثل بیماری‌های کبدی یا بیماری‌های قلبی دلیل واقعی نفخ معده و روده‌ها، گاز است. دلایل نفخ شکم و بزرگی شکم متعدد است. از عدم تحمل غذا تا یبوست...

 


1- تند غذا نخورید
غذا خوردن سریع و خوب نجویدن غذا می‌تواند موجب شود که شما هوا را هم ببلعید و این می‌تواند موجب نفخ و تورم شکم شود. بنابراین سعی کنید آهسته غذا بخورید و از خوردن آنها لذت ببرید. غذا خوردن باید حداقل 30 دقیقه طول بکشد. به یاد داشته باشید که هضم غذا از دهان شروع می‌شود و شما می‌توانید نفخ را با خوب جویدن بیشتر غذاها کاهش دهید. آهسته غذا خوردن مزایای دیگری هم دارد. وقتی زمان مناسب برای غذا در نظر می‌گیرید و مزه غذا را حس می‌کنید احساس رضایت بیشتری می‌کنید. مطالعات نشان می‌دهند که اگر آهسته غذا بخورید، کمتر غذا می‌خورید.
 

2- نوشیدنی‌های گازدار را کنار بگذارید
نوشیدنی‌های گازدار حتی نوع رژیمی آن می‌تواند تولید گاز کند. در عوض نوشیدن آب‌ طعم‌دار با لیمو نوشیدنی‌ خیلی خوبی است. اگر نوشیدنی‌های گازدار را دوست دارید حداقل تعداد آن را در روز کم کنید چای نعنایی را بعد از این نوشیدنی بخورید تا نفخ شکمتان کاهش پیدا کند.
 

3- آدامس خوردن اندازه دارد
بسیاری از افرادی که از نفخ شکم رنج می‌برند زیاد آدامس می‌جوند. آدامس جویدن می‌تواند موجب شود تا هوای زیادی هم بلعیده شود و نهایتا شکم دچار نفخ زیادی شود. اگر به جویدن عادت دارید، یک تکه شکلات سخت را بمکید یا یک میان‌وعده سالم، پرفیبر نظیر میوه‌ها، سبزی یا پاپ کرن کم‌چرب بخورید.
 

 4- غذاهای بدون شکر را انتخاب کنید
بسیاری از افراد مبتلا به نفخ زیاد غذاهای شیرین یا نوشیدنی‌هایی که قند مضری دارند استفاده می‌کنند محققان توصیه می‌کنند نباید بیش از 2 تا 3 وعده در روز از نوشیدنی‌‌های شیرین استفاده کرد.
 

5- سبزی‌ها و حبوبات، هم نفاخ‌اند
نباید به دلیل نفاخ بودن برخی سبزی‌ها و حبوبات آنها را کنار بگذارید باید سبزی‌ها را انتخاب کنید که نفخ کمتری تولید کرده یا با خیس کردن حبوبات از نفخ آنها بکاهید. کلم بروکلی، خانواده کلم و کاهو موجب نفخ می‌شود سعی کنید خوردن آنها را محدود کنید.
 

6- وعده‌های کمتر، اما متعدد به جای خوردن سه وعده غذایی
زیاد در هر روز، حجم وعده‌های غذایی‌تان را کوچک کنید اما به جای سه بار 6 وعده غذا بخورید، خوردن 6 وعده غذا می‌تواند به کنترل قندخون کمک کرده و گرسنه هم نخواهید ماند.
 

7- غذاهای ضدنفخ از همه بهتر است؟
مطالعات نشان می‌دهد چای نعناع، زنجبیل و ماست‌های پروبیوتیک (باکتری‌های خوب) به کاهش نفخ کمک می‌کند. اینها غذاهای خوبی هستند که مانع نفخ و تجمع گاز در معده می‌شود. کلام آخر محققان می‌گویند مسهل‌ها، قرص‌های آب، ناشتا بودن و فرار از صبحانه برای کنترل وزن و پیشگیری از نفخ بسیار مناسب است. ورزش‌ از جمله کارهایی است که می‌تواند از نفخ جلوگیری ‌کند. شما می‌توانید با ورزش‌های عضلانی شکم باعث شوید که شکم‌تان صاف‌تر به نظر برسد.

 

 

منبع : salamatiran.com

 

قرص آهن را کی بخورم؟

 

 

نیاز زنان به آهن در دوران بارداری تا دو برابر نسبت به قبل از بارداری افزایش پیدا می‌کند. این افزایش نیاز به آهن برای رشد جفت و جنین به حدی است که به هیچ وجه از طریق مصرف مواد غذایی تامین نمی‌شود.
 

مصرف قرص آهن در زنان باردار برای پیشگیری از کم‌خونی فقر آهن و اثرات مضر آن بر رشد و تکامل جنین و سلامت مادر از جمله مرگ و میر مادران، زایمان زودرس، رشد ناکافی جنین و افزایش خطر مرگ و میر جنین ضروری است.
بهترین زمان برای مصرف مکمل آهن، شب قبل از خواب است. مصرف قرص آهن ممکن است عوارضی مانند تهوع، درد معده، اسهال و یبوست را در پی داشته باشد. به همین دلیل توصیه می‌شود قرص آهن بعد از غذا مصرف شود [البته توصیه به مصرف قرص آهن قبل از خواب و بعد از غذا، برای تمامی افراد صادق است و فقط مختص خانم های باردار نیست].
زنان باردار نباید مصرف قرص آهن را به دلیل بروز عوارض آن قطع کنند، زیرا بعد از گذشت چند روز معمولا این عوارض قابل تحمل شده و یا کلا برطرف خواهد شد.
از مصرف همزمان شیر و سایر فرآورده‌های لبنی با قرص آهن باید خودداری کرد، زیرا کلسیم موجود در لبنیات با جذب آهن در بدن تداخل می‌کند [یعنی باعث کاهش جذب آهن در بدن می شود].
نیاز به اسید فولیک نیز در دوران بارداری افزایش می‌یابد. به دلیل نقش اسید فولیک در پیشگیری از بروز نقص مادرزادی لوله عصبی در نوزاد (اسپینا بیفیدا)، بهتر است مصرف مکمل اسید فولیک از سه ماه یا حداقل یک ماه قبل از بارداری شروع شود [و تا آخر بارداری ادامه یابد].
پریسا ترابی ، مدیر اداره بهبود تغذیه ی وزارت بهداشت
فارس

 

 

خشکی دهان

علائم خشکی دهان ممکن است شامل گلودرد، احساس سوزش، خشن شدن صدا، خشکی بینی، و اشکال در صحبت کردن و بلع باشد.اگر خشکی دهان مداوم درمان نشود،‌ممکن است به آسیب و پوسیدگی دندان‌ها منجر شود.


و اغلب عارضه جانبی یک مشکل پزشکی یا یک برخی از داروها از جمله داروهای ضداحتقان (ضد پرخونی مخاط برای رفع گرفتگی بینی)، آنتی هیستامین‌ها (داروهای ضدحساسیت)، مسکن‌ها و داروهای ادرارآور است.

 

بزاق برای مرطوب نگهداشتن دهان،‌ جلوگیری از ماندن غذا در دهان، و خنثی کردن اسیدهایی که بوسیله پلاک‌های میکروبی که باعث آسیب دندان‌ها می‌شوند،‌ضروری است.

خشکی دهان همچنین می‌تواند بافت‌های دهانی را تحریک کند. این امر ممکن است به التهاب و افزایش خطر عفونت بینجامد. در این صورت برای درمان فوری به دندانپزشکتان مراجعه کنید

 

مجله سلامت

 

 

خوراکی‌های تسکین دهنده آلرژی

 

 

وقتی که مواد آلرژی‌زا، هاگ‌ها و گرده‌ها با بینی افراد مبتلا به آلرژی تماس پیدا می‌کند، بدن این افراد دست به حمله می‌زند؛

 

 به نحوی که سلول‌های ایمنی بدن، هیستامین آزاد کرده و برای پیشگیری از ورود مواد آلرژی‌زا به ارگانیسم‌ها التهاب ایجاد می‌کنند و در نتیجه سینوس‌ها متورم شده و از چشم‌ها اشک می‌آید.

 هیستامین همچنین سبب خروج مایعی از بینی می‌شود و صدای شخص را خفه می‌کند. در برخی موارد، مصرف برخی موادغذایی می‌تواند تسکین‌دهنده‌ آلرژی باشد و از میزان التهاب و عکس‌العمل دستگاه ایمنی بکاهد. 6 نمونه از این مواد غذایی را با هم مرور می‌کنیم.

1.ماهی‌های چرب
مصرف برخی ماهی‌های چرب مثل سالمون و ساردین می‌تواند سبب افزایش میزان امگا3 در بدن شده و التهاب که یکی از نشانه‌های آلرژی در بدن است را فرو بنشاند. بررسی‌های بسیاری نشان داده‌اند کودکانی که از سن پایین مصرف ماهی‌های چرب را آغاز می‌کنند، کمتر در معرض ابتلا به انواع آلرژی‌ها قرار می‌گیرند. درحقیقت مصرف ماهی بین امگا3 و امگا6 دریافتی در بدن تعادل ایجاد کرده و تاثیر مثبتی بر کارکرد سیستم ایمنی و کاهش نشانه‌های آلرژی دارد. در تحقیقی که در استرالیا انجام شد محققان 500 کودک 8 ساله را زیر نظر گرفتند و متوجه شدند کودکانی که در هفته یک بار ماهی مصرف می‌کنند 80 درصد کمتر به گرده گل‌ها حساسیت نشان می دهند.

2.سیر
سیر یک داروی جهانی است. این سبزی غنی از آنتی‌اکسیدان‌ بوده و تقویت‌کننده سیستم ایمنی است. در ضمن تحقیقات پژوهشگران روشن کرده میان میزان بالای آنتی‌اکسیدان‌ در بدن و کاهش علایم آلرژی‌ رابطه مستقیمی وجود دارد و مصرف سیر به ویژه به شکل خام سبب افزایش میزان آنتی‌اکسیدان‌ در بدن می‌شود.

3.پیاز
این ماده غذایی سوزاننده دهان حاوی مقدار زیاد نوعی آنتی‌اکسیدان به نام کوئرستین است که سبب کاهش التهاب و پیشگیری از آزادسازی هیستامین توسط گروهی از سلول‌های ایمنی به نام ماستوسیت‌ها می‌شود. در ضمن کوئرستین میزان جذب ویتامین
C
و سایر آنتی‌اکسیدان‌های محرک سیستم ایمنی را تقویت کرده و سیستم ایمنی را نسبت به مواد آلرژی‌زا بی‌تفاوت می‌کند.

4.ماست
باکتری‌های زنده موجود در برخی موادغذایی مثل ماست و کفیر بر سلامت پرزهای باکتریایی دستگاه گوارش تاثیر می‌گذارند. در محیط دستگاه گوارش انواع سلول‌های ایمنی هم وجود دارد. ماست و کفیر، دستگاه گوارش را تحریک به ساخت گلبول‌های سفید و پادتن و فاکتورهای رشد و ترکیباتی می‌کند که می‌توانند میزان عکس‌العمل سیستم دفاعی نسبت به مواد آلرژی‌زا را کاهش دهند. طبق تحقیقی که در ایتالیا انجام شده، افرادی که مبتلا به آلرژی هستند اگر به مدت 4 ماه هر روز دو لیوان (500 میلی‌لیتر) ماست بخورند، میزان هیستامین خون آنها 2 برابر کمتر از کسانی می‌شود که روزانه شیر پرچرب می‌خورند. در ضمن نشانه‌های آلرژی نیز در آنها کاهش می‌یابد. تحقیقات دیگری هم نشان داده‌اند مادرانی که به طور مرتب ماست یا دیگر محصولات پروبیوتیک را طی دوران بارداری مصرف می‌کنند، فرزندان‌شان کمتر در بزرگسالی به آلرژی دچار می‌شوند.

5.منابع ویتامین
E

طبق تحقیقی که در آلمان روی 1700 فرد بزرگسال انجام شده، افرادی که ویتامین
E بیشتری مصرف می‌کنند (10 تا 13 میلی‌لیتر در روز) 30 درصد کمتر در مقایسه با افراد دیگر به آلرژی مبتلا می‌شوند. جالب است بدانید سبزیجات برگ‌سبز، غلات کامل، بادام و جوانه گندم حاوی مقادیر بالایی از این ویتامین هستند.

6مرزنگوش، بادرنجبویه و رزماری
محققان ژاپنی نشان داده‌اند برخی از گیاهان وحشی، حاوی اسید رزمارینیک هستند که خاصیت ضدالتهابی دارند و می‌توانند علایم آلرژی‌های فصلی را کاهش دهند. بنابراین دم کرده آنها را هر از چند گاهی میل کنید. 

منبع :
salamatiran.com

 

 

 

این نوشیدنی به شما سلامتی می بخشد!!

 

 

 

 

 

اگر قهوه دوست دارید و از جمله افرادی هستید که قهوه را در برنامه ی روزانه خود قرار می دهند ، این مطلب را بخوانید.

 


تحقیقات نشان می‌دهد که نوشیدن یک فنجان قهوه در روز، انرژی فوق‌العاده‌ای را برای بالا بردن سطح سلامت بدن فراهم می‌سازد.
به گزارش ایسنا، این نوشیدنی با برطرف کردن خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، طول عمر افراد را افزایش می‌دهد.

محققان دانشگاه آتن با انجام این پژوهش دریافته‌اند که نوشیدن یک فنجان قهوه داغ در روز، میزان انعطاف پذیری و کشسانی سرخرگ‌های خونی را بهبود می‌بخشد که این امر می‌تواند خطر بروز بیماری‌های قلبی را برطرف سازد.

به گزارش روزنامه دیلی میل، این محققان پژوهش اخیر را بر اساس تجزیه و تحلیل روی 485 فرد مبتلا به فشار خون بالا انجام داده‌اند.

شرکت کنندگان در این پژوهش بین 65 تا 100 سال سن داشتند و مدت طولانی ساکن جزیره ایکاریا در یونان بوده‌اند.

گفتنی است، این جزیره به عنوان «سرزمین طول عمر» شناخته شده و یک سوم از ساکنان آن به سن 90 سالگی می‌رسند.

دکتر کریستینا کری سوهو که سرپرستی این تحقیق را عهده دار بوده می‌گوید: محققان پیش از این در مورد تاثیر قهوه بر سلامت قلب تردید داشته‌اند و برخی از آنها حتی تصور می‌کردند که قهوه فشار خون را تشدید می‌کند، اما پژوهش جدید تاکید کرد محتویات قهوه شامل کافئین و آنتی اکسیدان‌ها، عملکرد عروق را بهبود می‌بخشند و برای قلب مفید هستند.

این یافته‌ها در کنگره کاردیولوژی انجمن اروپایی در استکهلم ارائه شده است.
منبع :
isna.ir
 

 

آیا ویتامین های برنج با آبکش کردن از بین می روند!؟

 

 

بسیاری از ما این جمله را شنیده ایم که برنج را آب کش نکنید زیرا ویتامین هایش از بین می رود،آیا این موضوع صحت دارد؟

 


آبکش‌کردن برنج موجب از بین رفتن تمام خواص غذایی برنج می‌شود. ویتامین
B1 یا تیامین در پوسته برنج وجود دارد که با جدا کردن پوسته از برنج پنج ششم ویتامین‌B1 آن از بین می‌رود و فقط یک ششم ویتامین‌B1 در دانه‌های برنج باقی می‌ماند.

احمدرضا درستی مطلق عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: آبکش کردن برنج موجب از بین رفتن تمام خواص غذایی آن می‌شود. برخی افراد تصور می‌کنند که آبکش کردن برنج نشاسته آن را از بین می‌برد و خاصیت چاق‌کنندگی برنج از بین می‌رود.‌ درصورتی که برنج آبکش شود، همین یک ششم ویتامین
B1 نیز از بین می‌رود و برنج فاقد ویتامین می‌شود.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: کسانی که می‌خواهند ویتامین
B1 بیشتری به بدن آنها برسد، می‌توانند سبوس برنج را خیس کرده و آب آن را مصرف کنند که در این صورت ویتامین‌B1 زیادتری به بدنشان می‌رسد.

برنج سفید اما فاقد ارزش غذایی!
برنج سبوس‌دار با قیمت ارزان‌تر نسبت به برنج سفید، دارای خواص بیشتری است. برنج دارای چندین لایه است و در مرحله آسیاب برای سفید کردن آن، این لایه‌ها برداشته می‌شود، در نتیجه برنج صیقل داده شده و سفید می‌شود که تقریبا هیچ ارزش غذایی ندارد.

برنج سبوس‌دار یک غله کامل است و در مرحله لایه‌برداری تنها پوسته آن برداشته می‌شود به‌صورتی که ارزش غذایی در این غله کاملا حفظ می‌شود.

برنج سبوس‌دار نسبت به برنج سفید دارای فیبر بیشتر و مواد معدنی، روی و منیزیم است. برنج سبوس‌دار را می‌توان به‌عنوان مکمل غذایی در سالاد یا به‌صورت تفت‌داده شده و نیز در سوپ یا خورش استفاده کرد.برنج از غلات بسیار مغذی و پر‌مصرف‌ترین غذای دو سوم جمعیت جهان محسوب می‌شود. ویژگی‌های خاص برنج، آن را به یک ماده غذایی پر‌مصرف، برای تأمین نیازهای غذایی تبدیل کرده است.

هر نیم لیوان برنج سفید حاوی 103‌کالری و هر نیم لیوان برنج قهوه‌ای حاوی 108‌کالری است. برنج فاقد چربی، کلسترول، گلوتن و سدیم است. هضم این ماده غذایی بسیار آسان است.

ارزش ترکیبات تشکیل‌دهنده برنج
کربوهیدرات‌ها:
کربوهیدرات‌‌های ساده و پیچیده‌، بخش مهمی از رژیم غذایی فرد را تشکیل می‌‌دهند. بیشترین مقدار انرژی بدن از این منبع غذایی تأمین می‌شود. حداقل نیمی از کالری مصرفی، باید از کربوهیدرات‌های پیچیده مانند برنج تأمین شود. قندها، نشاسته و فیبرها نیز اشکال دیگری از کربوهیدرات‌ها هستند.

برنج غذایی از دسته ‌ کربوهیدرات‌های پیچیده است که نسبت به غذاهای کربوهیدراتی ساده، حاوی ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر بیشتری است.

 

تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف حداقل 25‌گرم فیبر در روز، خطر ابتلا به بیماری‌‌های مزمن را کاهش می‌‌دهد.

پروتئین:
پروتئین‌های موجود در رژیم غذایی، اسیدهای آمینه ‌ لازم را برای ساخت و نگهداری بافت‌ها، آنزیم‌ها و برخی هورمون‌های بدن فراهم می‌آورند. بسیاری از عوامل تنظیم ‌کننده فرایندهای بدن، پروتئینی هستند. ضمناً این ترکیبات می‌‌توانند به‌عنوان منبع انرژی عمل کنند.

 

 

منبع : salamatiran.com

 

 

این ورزش فقط مغزتان را جوان نگه می دارد!

 

این ورزش علاوه بر اینکه به شما تناسب اندامی زیبا می بخشد مغزتان را نیز تقویت میکند و آن را جوان نگه می دارد و ...


تمرینات آیروبیک، مغز را جوان نگه می‌دارد
 

یک پژوهش جدید از سوی محققان دانشکده پزشکی کاپل هیل در دانشگاه کارولینای شمالی نشان داده است که فعالیت‌ها و تمرینات ورزشی آیروبیک، مغز را جوان نگه می‌دارد.

به گزارش ایسنا، در این تحقیق معلوم شد: سالمندانی که این تمرینات را انجام می‌دهند از رگهای خونی سالم‌تری در قشر مخ بهره‌مند هستند.

 

این محققان از روش آنژیوگرافی غیرتهاجمی MR استفاده کردند تا تعداد و شکل عروق خونی در مغز این افراد را که در دوران سالمندی تحرک بدنی داشتند بررسی کنند.

 

به گزارش روزنامه سان، افراد تحت آزمایش شامل هفت مرد و هفت زن در گروه‌های سنی 60 تا 80 ساله بودند. داوطلبان به دو گروه تقسیم شدند. یک گروه فعالیت‌های آیروبیک زیادتری در طول هفته داشتند و گروه دیگر مدت کمتری در این تمرینات شرکت کردند. در پایان مطالعات محققان متوجه شدند تفاوت‌های فاحش و آشکاری در بین منطقه سرخرگی مغزی میانی در نیمکره چپ و راست در دو گروه تحت بررسی بوجود آمده است.

 

پژوهشگران می‌گویند: به طور طبیعی عروق مغزی با بالا رفتن سن تنگ‌تر می‌شوند. در حالی که این مطالعات نشان داد در سالمندانی که ورزش ایروبیک انجام می‌دهند الگوی این عروق شبیه به جوانترهاست.

 

منبع : isna.ir

 

این مغز ،قند خون را کاهش می‌دهد

 

اگر قند خون تان بالا می باشد و متحمل بیماری و رنج های بسیاری می شوید با مصرف کردن این مغز می توانید قندخون تان را کاهش دهید و ...

 

 پسته با کند کردن عمل جذب کربوهیدرات‌ها در بدن، موجب کاهش قند خون می‌شود.
 

 پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: نتایج تحقیقات نشان می‌دهد خوردن یک مشت مغز پسته در روز نه تنها یک میان وعده سالم و مغذی است بلکه با کاهش روند جذب کربوهیدرات‌ها در بدن باعث کاهش قندخون نیز می‌شود.

 

بنابراین گزارش مصرف پسته با مواد غذایی دارای کربوهیدرات بالا مثل نان سفید، روند جذب کربوهیدرات را کاهش داده و می‌تواند در کنترل دیابت مؤثر باشد.

 

این گزارش حاکی است پسته دارای مقادیر زیادی پروتئین گیاهی، مواد نشاسته‌ای غنی و مواد معدنی مهم مانند پتاسیم و منیزیوم است که وجود آنها در بدن ضروری است.

 

پسته همچنین برای تسکین اعصاب مفید است و وجود چربی اشباع نشده در آن باعث پایین آمدن سطح کلسترول بد (LDL) و بالارفتن سطح کلسترول خوب خون (HDL)‌ می‌شود، که این عمل برای سلامت قلب مفید است.

 

 

اثرات لبخند بر روابط اجتماعی

 

ظاهر صورت همواره روابط اجتماعی ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد. تحقیقات نشان می‌دهد اغلب افرادی که چهره جذاب‌تری دارند از اعتماد به نفس بیشتری برخوردار هستند.


ظاهر صورت همواره روابط اجتماعی ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد. تحقیقات نشان می‌دهد اغلب افرادی که چهره جذاب‌تری دارند از اعتماد به نفس بیشتری برخوردار هستند. در میان اجزای صورت بعد از چشم‌ها، لبخند بیشترین توجه مخاطب را به خود جلب می‌کند. به‌رغم این‌که زیبایی مساله‌ای نسبی و فردی است، لبخند زیبا در دندانپزشکی ویژگی‌های خاصی دارد و اغلب از آن به عنوان «لبخند هالیوودی» نام برده می‌شود. بنابراین داشتن بعضی ویژگی‌ها در نظر اغلب مردم، زیبا به نظر می‌رسد با این حال عدم وجود آنها نمی‌تواند الزاما به معنی مشکل تلقی شود.


دندان‌های مرتب و ردیف:
داشتن دندان‌هایی پاکیزه که در یک قوس مرتب قرار دارند و هنگام لبخند بخوبی نمایان می‌شوند، از ویژگی‌های جدایی‌ناپذیر لبخند زیبا محسوب می‌شود.


هماهنگی قوس دندان‌ها با انحنای لب:
در یک لبخند زیبا قوس دندانی با انحنای لب پایین هنگام لبخند هماهنگ است. اگر به جای این انحنا دندان‌ها در یک خط مستقیم قرار گرفته باشند، لبخند ظاهری خشن و مصنوعی پیدا می‌کند.


میزان دیده شدن دندان‌های بالا در لبخند:
در یک لبخند کامل، تمام طول دندا‌ن‌های قدامی بالا نمایان می‌شوند و حتی دیده شدن مقداری از لثه نیز باعث جوان تر به نظر رسیدن لبخند می‌شود. با این حال اگر مقدار زیادی از لثه در لبخند دیده شود از آن به عنوان لبخند لثه‌ای (
Gummy Smile
) نام برده می‌شود که از زیبایی لبخند می‌کاهد. گفتنی است که با افزایش سن، به طور طبیعی میزان نمایان شدن دندان‌های بالا در لبخند کاهش می‌یابد و این به دلیل افتادگی لب بالاست و کاملا طبیعی است.


به‌رغم این ویژگی‌ها، درک هر فرد از زیبایی خود مهم‌ترین معیار زیبایی است و تحقیقات نشان داده که در بسیاری از موارد افرادی که نقص زیبایی واضحی در چهره خود دارند (به عنوان مثال شکاف لب و کام)، آن را به عنوان قسمتی از وجود خود پذیرفته‌اند و براحتی نقش اجتماعی خود را ایفا می‌کنند ولی افرادی که تنها نقص کوچکی در دندان‌ها و صورت خود دارند (به عنوان مثال یک بی‌نظمی دندانی مختصر) گاهی این مساله را آنقدر در ذهن خود بزرگ کرده‌اند که زندگی اجتماعی آنها تحت تاثیر قرار گرفته و مانع فعالیت طبیعی‌شان در جامعه می‌شود.

 

 

 


comment نظرات ()