تغذیه /بهداشت /سلامت

با خود فکر می کردم که آیا بهتر نیست تجربیات خودم را در خصوص مواد غذائی بنویسم و در اختیار عزیزان قرار بدهم .این بود که قلم را از عرفان به غذا بر گرداندم .باشد که نقطه اثری در زندگی همنوعانم باشد

نان سیب زمینی حاوی آنتی اکسیدان
نویسنده : ایوب تفرشی نژاد - ساعت ٥:۳٩ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/٥/٢٧

مواد لازم :

1 عدد ( 180 گرم)    سیب زمینی
یک دوم قاشق چای خوری     پودر دارچین
حدود 450 گرم    آرد سفید
یک قاشق مرباخوری    پودر خمیر ترش
50 گرم    گردوی خرد شده
300 میلی لیتر یا یک و یک چهارم لیوان    شیر گرم
 به اندازه لازم     نمک و فلفل

طرز تهیه:

سیب زمینی را با پوست بپزید. سپس پوست آن را  گرفته و رنده کنید. در ظرفی، آرد، دارچین، پودرخمیرترش،نمک و فلفل را مخلوط کنید. سپس سیب زمینی رنده شده را با بقیه مواد خشک و مغز گردو مخلوط کنید. وسط آرد را باز کرده، شیر را افزوده و خمیر را به مدت 15 دقیقه ورز دهید. خمیر آماده شده را در ظرفی گذاشته، روی آن را با پارچه مرطوب بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرمی بگذارید تا حجم آن دو برابر شود. خمیر را دوباره ورز دهید، اگر چسبندگی داشت کمی آرد بیافزایید. سپس آن را در قالبی با ظرفیت 900 گرم که از قبل چرب شده، قرار دهید. روی آن را با حوله پوشانده، دوباره در جای گرمی بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.

فر را در حرارت 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. نان را در طبقه وسط فر به مدت حدود 35 دقیقه بپزید.

نکات تغذیه ای :
 این نان حاوی مواد آنتی اکسیدان است که از بروز سرطان ، پیش گیری می کند .


comment نظرات ()