تغذیه /بهداشت /سلامت

با خود فکر می کردم که آیا بهتر نیست تجربیات خودم را در خصوص مواد غذائی بنویسم و در اختیار عزیزان قرار بدهم .این بود که قلم را از عرفان به غذا بر گرداندم .باشد که نقطه اثری در زندگی همنوعانم باشد

سالاد بادمجان و عدس با سس ماست
نویسنده : ایوب تفرشی نژاد - ساعت ۱٠:۱٤ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٢/۱٠/٢۳

 

eggplant-and-lentil-salad-with-yoghurt-dressing

سریع، ساده، مقوی و خوشمزه! این سالاد واقعا یکی از بهترین‌ها است.

مواد لازم برای ۴ نفر :

  • ۴ بادمجان کوچک، برش داده شده به نوارهایی با ضخامت ۵ میلی‌متر
  • روغن زیتون برای روی سالاد
  • ۲۵۰ گرم گوجه‌فرنگی‌های گیلاسی
  • یک حبه سیر کوچک، له شده
  • ¼ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز بو داده
  • آب گرفته شده از نصف یک لیمو
  • ½ لیوان ماست غلیظ بدون آب
  • ۴۰۰ گرم عدس، شسته و آبکش شده
  • ½ لیوان دانۀ کاج
  • ½ لیوان برگ‌های جعفری
  • ۲ لیوان پر از برگ‌های بچه اسفناج
  • نان لواش، برای سرو کردن

دستور

  1. کباب‌پز را روی دمای بالا تنظیم کنید. برش‌های بادمجان را با ملایمت به روغن زیتون آغشته کنید و آنها را همراه با گوجه‌فرنگی‌های گیلاسی در یک سینی طبخ بزرگ قرار دهید. برای ۳ تا ۴ دقیقه آنها را در زیر کباب‌پز بپزید تا زمانی که بادمجان‌ها کمی رنگ گرفته‌اند و گوجه‌فرنگی‌ها شروع به پلاسیده ‌شدن کنند. گوجه‌ها را خارج بکنید و کناری بگذارید. برش‌های بادمجان را برگردانده و برای ۲ تا ۳ دقیقه دیگر آنها را بپزید، سپس به کناری بگذارید.
  2. در اینحال، سیر له‌شده، فلفل قرمز بوداده، آبلیمو و ماست را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. طبق سلیقه خود به آن ادویه اضافه کنید.
  3. بادمجان، گوجه‌فرنگی، عدس‌، دانه کاج، جعفری و اسفناج را در یک کاسه با هم ترکیب کنید. طبق سلیقه خود به آن ادویه اضافه کنید. این سالاد را در بشقاب‌ها تقسیم کنید، سپس همراه با ماست بروی آن و نان لواش کنار آن سرو کنید.

comment نظرات ()