تغذیه /بهداشت /سلامت

با خود فکر می کردم که آیا بهتر نیست تجربیات خودم را در خصوص مواد غذائی بنویسم و در اختیار عزیزان قرار بدهم .این بود که قلم را از عرفان به غذا بر گرداندم .باشد که نقطه اثری در زندگی همنوعانم باشد

سالاد هندوانه و پنیر فِتا
نویسنده : ایوب تفرشی نژاد - ساعت ٧:۳٠ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٢/۱٠/٢۳

 

سالاد هندوانه و پنیر فِتا

این سالاد گیاهیِ خوش رنگ و خوشمزه یک راه فوق‌العاده برای لذت بردن از هندوانه است – پنیر فتا به طرز بی‌نظیری با هندوانه سوخته و پیاز قرمز ترکیب می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • ۴ (نزدیک به ۴۰۰ گرم) قاچ هندوانه، بدون هسته
  • یک پیاز قرمز کوچک، بدون پوست، قاچ قاچ شده، ریشه آن دست نخورده باشد
  • روغن زیتون
  • دو قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون extra virgin
  • یک قاشق سوپ‌خوری سرکه بالزامیک
  • ۱۲۵گرم (۱/۲ لیوان) پنیر فتا
  • دو قاشق سوپ‌خوری مغز پسته، خرد شده
  • برگ‌های تازه جعفری، برای سرو کردن

دستورالعمل

قدم اول: یک قابلمه روغن زده را روی حرارت زیاد بگذارید. هر طرف قاچ‌های هندوانه را برای یک دقیقه بپزید، یا تا زمانی که کمی سیاه شدند. آنها را به یک ظرف منتل کنید. پیاز قرمز را به قابلمه اضافه کنید. روی آن روغن زیتون بپاشید. دو طرف آنها را برای ۱۰ دقیقه بپزید یا تا زمینی که سیاه شدند.

قدم دوم: روغن زیتون اکسترا ویرژین و سرکه را در یک ظرف کوچک ترکیب کنید. به آن فلفل اضافه کنید.

قدم سوم: هندوانه، زیتون، فتا، پسته و جعفری را در یک ظرف به سلیقه خود بگذارید. با سس روی آن را بپوشانید.


comment نظرات ()