تغذیه /بهداشت /سلامت

با خود فکر می کردم که آیا بهتر نیست تجربیات خودم را در خصوص مواد غذائی بنویسم و در اختیار عزیزان قرار بدهم .این بود که قلم را از عرفان به غذا بر گرداندم .باشد که نقطه اثری در زندگی همنوعانم باشد

طرز تهیه کوکوی گل کلم
نویسنده : ایوب تفرشی نژاد - ساعت ٦:٠۳ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٢/۱٠/٢۳

 

طرز تهیه کوکوی گل کلم

مواد لازم برای ۶ نفر: گل‌کلم: متوسط یک عدد ـ تخم مرغ: ۶ عدد ـ پیاز سرخ کرده: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری ـ روغن: ۳ قاشق سوپخوری ـ زعفران: کمی ـ جوش‌شیرین: ۱ قاشق مربا خوری ـ نمک و فلفل به میزان لازم.

طرز تهیه:
گل کلم‌ها را به قطعات کوچک تقسیم کرده و با آب و نمک می‌پزیم. هنگامی که پخته شد آنها را در سبدی ریخته و می‌گذاریم آب آنها کاملا گرفته شود. حالا با چنگال آنها را کمی نرم می‌کنیم. در ظرفی دیگر تخم‌مرغ‌ها را شکسته و کمی نمک و فلفل هم به آن اضافه می‌کنیم. آنها را می‌زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس زغفران را در کمی آب جوش وجوش شیرین را در کمی آب سرد حل کرده و به تخم‌مرغ‌ها اضافه می‌کنیم. پیاز داغ و گل‌کلم‌هایی که کاملا خنک شده‌اند به مایه تخم‌مرغ اضافه کرده و تمام مواد را بخوبی مخلوط می‌کنیم. سپس روغن را در ظرفی که مناسب سرخ کردن باشد ریخته و می‌گذاریم کمی داغ شود. در نهایت مایه کوکو را داخل ظرف ریخته و حرارت را کم می‌کنیم تا بخوبی سرخ شود. بعد از سرخ شدن آن‌ را به تکه‌هایی تقسیم کرده و بر می‌گردانیم تا طرف دیگر کوکو هم سرخ شود


comment نظرات ()