تغذیه /بهداشت /سلامت

با خود فکر می کردم که آیا بهتر نیست تجربیات خودم را در خصوص مواد غذائی بنویسم و در اختیار عزیزان قرار بدهم .این بود که قلم را از عرفان به غذا بر گرداندم .باشد که نقطه اثری در زندگی همنوعانم باشد

طرز تهیه سوپ کدو تنبل
نویسنده : ایوب تفرشی نژاد - ساعت ۱:٠٢ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٢/۱٠/٢۳

 

در : آموزش آشپزی زمان : ۱۳۹۰/۰۱/۱۷

 

مواد لازم:
کره=
۴۰ گرم
پیازخرد شده=یک عدد (
۲۰۰ گرم)
کدو تنبل=خرد شده
۱/۵ کیلوگرم
سیب زمینی= دو عدد (
۶۰۰ گرم)
آب مرغ=شش پیمانه (
۵/۱ لیتر)
خامه=نصف پیمانه (
۱۲۵ میلی لیتر)
پودر جوزهندی=نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:
کره را در یک قابلمه بزرگ، روی حرارت آب کرده بعد پیاز را اضافه می کنیم و به پختن ادامه می دهیم تا پیاز نرم شود. کدوتنبل و سیب زمینی را اضافه کرده و می گذاریم پنج دقیقه بپزد. سپس آب مرغ را اضافه کرده و می گذاریم به مدت
۲۰ دقیقه بجوشد تا زمانی که کدو حلوایی نرم شود و در این مدت گاهی سوپ را هم می زنیم. سوپ را در مخلوط کن می ریزیم تا به شکل پوره درآید و در یک قابلمه بزرگ می ریزیم و جوزهندی را به آن اضافه می کنیم (تا این مرحله از پخت را می توان قبلا آماده و در یک ظرف در دار به مدت یک شب در یخچال نگهداری کرد.) قبل از سرو، خامه را اضافه می کنیم (اگر سوپ را از شب قبل آماده کرده ایم هنگام اضافه کردن خامه، سوپ را هم می زنیم تا داغ شود) این سوپ را می توان در صورت تمایل با کمی خامه و مقداری پیازچه سرو کرد.
نکته: از جوزهندی به مقدار کم استفاده شود.


comment نظرات ()