تغذیه /بهداشت /سلامت

با خود فکر می کردم که آیا بهتر نیست تجربیات خودم را در خصوص مواد غذائی بنویسم و در اختیار عزیزان قرار بدهم .این بود که قلم را از عرفان به غذا بر گرداندم .باشد که نقطه اثری در زندگی همنوعانم باشد

گوشت بوقلمون ،گوشت معجزه گر
نویسنده : ایوب تفرشی نژاد - ساعت ٢:٤٢ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/۸/٩
 
 
گوشت   بوقلمون گوشت معجزه گر
 
در صورتی که می خواهید خدای ناکرده دچار بیماری های سرطان سینه ، پروستات ، بیماری MS ، آرتروز، افسردگی و اعصاب نشوید و اسید اوریک ،اوره و چربی خون شما بالا نرود گوشتبوقلمون را جایگزین تمامی گوشت های مصرفی خانواده بنمایید.
 
1.  طبق آزمایشات انجام شده  فسفر موجود در بوقلمون چهار برابر میگو می باشد که یک غذای دریایی است همچنین بهتر استکه بدانید 80% عامل  تشکیل کلسیم در استخوان های بدن فسفرمی باشد و میزان فسفر در بوقلمون 238mg/100gمی باشد.
 
2. پروتئین موجود در بوقلمون 81 / 28 بیشتر از هر گوشتی است؟
 
3. آیا می دانستید بوقلمون فاقد اوره و اسید اوریک نسبت به گوشت های دیگر است که طبق تحقیقات انجام شده اسید اوریک یکی از عوامل سکته مغزی می باشد؟
 
4. آیا می دانستید گوشت بوقلمون به علت عدم وجود چربی میان بافتی حجم گوشت در هنگام پخت بعکس گوشت مرغ گوساله / گوسفند و ... کم نمی شودو در نهایت مرغ بعد از پختن 55%، گوشت 60% و بوقلمون 85% گوشت پخته به دست می آید؟
 
5. آیا می دانستید بوقلمون دارای انواع ویتامین B از جملهB1/B3/B6/B12به میزان 7.7mg/100gr است و برای جلوگیریاز افسردگی و بیماریMSو از بین بردن کم خونی مؤثر است.
 
6. آیا می دانستید در بوقلمون مقدار زیادی امگا 3 وجود دارد که باعث باز شدن مجاری عروق بدن و پائین آورنده کلسترول می شود و از مزمن شدن بیماری ها جلوگیری می کند.
 
7. آیا می دانستید اسیدهای آمینه ای به نام تریپتوفان35mg/100g می باشد که در بدن تبدیل به پروتئین می شود که عامل شادابی است.اسیدهای آمینه در مرمت سلول های ماهیچه ای و اندامبدن، ناخن، پوست، مو و غدد ترشحی نقش بسیار بسزایی دارد و برای ورزشکاران بسیار مفید می باشد.
 
8. در بوقلمون کلسیم98mg/100g وبرای کلیه افراد بخصوص خانم ها بسیار مفید است و همچنین کلسیم باعث کاهش کلسترول و فشار خون می شود؟
 
9. آیا می دانستید که چربی و کلسترول موجود در بوقلمون کمترین چربی و کلسترول نسبت به گوشت گوساله / گوسفند مرغ و سایر گوشت هاست یعنی  تا  دیگر گوشت هاست.
 
10. آیا می دانستید پتاسیم موجود در بوقلمون935mg/100gبیشترین پتاسیم در تمام گوشتهاست؟
 
پتاسیم ضد سرطان است و برای جلوگیری از سرطان سینه در خانم ها بسیار مؤثر بوده همچنین در ساختمان قلب و ماهیچه ها و خون نقش مهمی دارد، وجود آن عامل مهمی برای بسته نشدن سرخرگها و مشکلات وریدی است همچنین پتاسیم در کاهش کلسترول نقش مهمی دارد.
 
پا درد عمدتاً نتیجه کمبود پتاسیم و منیزم بدن، اسپاسم ماهیچه انسداد و تنگ شدن سرخرگ، مشکلات وریدی تأثیر سوء دیابت روی عضلات، اعصاب پا، رگ گرفتگی و ... تورم مفاصل است.
 
11. آیا می دانستید45mg/100gسلنیوم در بوقلمون چه اهمیتی دارد؟
 
سلنیوم همراه با کلسیم، پتاسیم و ویتامینB6-C-Dو روی که همگی در گوشت بوقلمون است ضد کلیه سرطان ها بخصوص سرطان پروستات و سینه می باشد.سلنیوم تنظیم متابولیسم را بهعهده دارد و برای از بین بردن سلول های غیر نرمال مؤثر بوده و اگر گوشت بوقلمون با قارچ و گوجه فرنگی میل شود خاصیت ضد سرطانی آن افزایش پیدا می کند.
 
12. آیا می دانستید میزان سدیم33mg/100gدر گوشت بوقلمون می باشد از بیماری های قلبی جلوگیری می کند و باعث تنظیم فشار خون می شود و همچنین سدیم عامل جذب کلسیم و فسفر در بدن می باشد؟
 
13. آیا می دانستید روی در بوقلمون 63mg/100g بوده و روی باعث رشد خردسالان می شود ضد سرماخوردگی است و به ساختن DNAو هورمون مردانه در بدن کمک می کند و همچنین روی باعث تنظیم سن بلوغ در افراد می شود.
 
14. و بالاخره آیا می دانستید بوقلمون دارای ماده ای به نامCOQ10( اکسیر جوانی )می باشد که برای جلوگیری از پیری زودرس مفید است.
 
پس بی جهت نیست طبق تحقیقات دانشگاه کالیفرنیا در روزنامه خبر مورخه 28/2/87 گوشت بوقلمون گوشت معجزه گر حتی بهتر از ماهی معرفی شده است.


comment نظرات ()